Zie met ons uw kans schoon

Zie met ons uw kans schoon

Reinigingsbedrijf in de Randstad voor bedrijfsschoonmaak

Heeft uw bedrijf een clean-desk-policy? Is een opgeruimde werkplek ook hygiënisch schoon? Als u een fijne, nette werkomgeving voor uw personeel wilt, schakel dan ons reinigingsbedrijf in. Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij C Verlind & Zn uit Wateringen voert de gehele bedrijfsschoonmaak uit in iedere branche: van industriële werkplek en zorginstellingen tot winkel of kantoorpand.

Periodieke bedrijfsschoonmaak

Niet alleen kantoren worden gereinigd door ons reinigingsbedrijf uit de Randstad. Ook kantines, transportmiddelen, scholen, winkels, industriële werkplekken, gemeentelijke instellingen en zorginstellingen kunnen gebruikmaken van onze diensten. Met onze bedrijfsschoonmaak oogt alles niet alleen stofvrij, maar is uw bureau of werkplek ook écht schoon.

Neem contact op

Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij C Verlind & Zn uit Wateringen zorgt ervoor dat u glanzende, smetvrije ruiten heeft. Wij werken voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven. Wanneer u ons inschakelt voor de glasbewassing van uw kantoorpand, stellen we een werkplan op. We brengen hierbij de frequentie van het glazenwassen, de staat van het onderhoud en de kosten in kaart.

Neem contact op

Gevelreiniging

Er zijn meerdere technieken voor het reinigen van gevels, maar niet iedere ondergrond is geschikt voor iedere techniek. Onder andere stoomcleanen, chemisch reinigen en stralen behoren tot de mogelijkheden. Voorafgaand aan iedere gevelreiniging stellen onze experts daarom een behandelplan op. De staat van de gevel wordt in kaart gebracht en u ontvangt een werkplan en kostenspecificatie.

Neem contact op

Tapijtreiniging

Uw tapijt is door intensief gebruik onderhevig aan vervuiling. Een tapijt is moeilijk zelf te reinigen, omdat vuil en bacteriën diep in de vezels zitten. Het is veelal een broeinest van stof waar alleen met de juiste schoonmaakproducten en -apparaten iets aan gedaan kan worden. Met onze reinigingsdiensten is uw tapijt voor u het weet weer vrij van huismijt.

Neem contact op

Graffitiverwijdering

Voor veel vastgoedeigenaren is graffiti een groot probleem. Het ontsiert winkels en kantoorpanden en zorgt voor een slechte uitstraling van uw onderneming. De graffitiverwijderingsdiensten van schoonmaakbedrijf Verlind & Zn zijn erop geënt uw bedrijfspand zo snel mogelijk weer vrij van graffiti te maken. We gebruiken hiervoor professionele apparatuur die uw pand niet beschadigt.